ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ESPA

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

PERKOΗ ΠΕΡΚΟ ιδρύθηκε το 1967 από τον Περικλή Ταμπάκο και ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών μοτοποδηλάτων, αξεσουάρ για τα δίτροχα και τον αναβάτη, ένδυση και εξοπλισμό, καθώς και με την εμπορία λιπαντικών.

Αρχικά η εταιρεία ασχολήθηκε με την εμπορία ανταλλακτικών μόνο για τα Ευρωπαϊκά μοτοποδήλατα αλλά σύντομα επεκτάθηκε και στη νέα μόδα τότε, με αγορές από το Taiwan για τα Ιαπωνικής κατασκευής δημοφιλή μοντέλα, πρωτοπόρος στο χώρο της.

Σύντομα οι αγορές της εταιρείας επεκτάθηκαν και στην Ιαπωνία όταν τα μοντέλα της Honda και Yamaha σημείωναν ανοδικές πωλήσεις στην χώρα μας, με αποτέλεσμα σήμερα η εταιρεία να πραγματοποιεί φορτώσεις από όλες τις Ασιατικές πρωτεύουσες για όλα τα δημοφιλή μοτοποδήλατα της αγοράς.

Η μεταφορά των εργασιών της ΠΕΡΚΟ στις νέες εγκαταστάσεις το 2000, δημιούργησε τις προϋποθέσεις ώστε να προχωρήσει δυναμικά η εταιρεία στο χώρο των αξεσουάρ για το δίτροχο και τον αναβάτη. Η ανοδική πορεία της εταιρείας και η προσπάθεια πληρέστερης κάλυψης των αναγκών της αγοράς, υπαγόρευσε το 2007 την είσοδο της ΠΕΡΚΟ και στην αγορά των λιπαντικών.

PERKOΤα τελευταία χρόνια η εταιρεία ασχολείται με την καθιέρωση private labels σε μια προσπάθεια να καλύψει τις ιδιότυπες ανάγκες της αγοράς για καλής ποιότητας, οικονομικά προϊόντα.

Στον χώρο των 2 τροχών έχει καθιερωθεί παίζοντας ηγετικό ρόλο για 50 χρόνια, στην διάθεση πολλών επώνυμων προϊόντων, μέσα από ένα πλατύ δίκτυο συνεργατών πανελλαδικά.

Κυριότερες μάρκες είναι αλυσίδες EK Enuma και ThreeD, τακάκια & δισκόπλακες PREMIER & PRO RACE, γρανάζια κίνησης CHIARAVALLI, μπαταρίες HAIJIU, SKYRICH, & YUASA, τροχοί SOLAR, ειδικά προϊόντα TAKEGAWA & KITACO, ανταλλακτικά για scooters POLINI, ιμάντες κίνησης BANDO κλπ. 

Από τον χώρο των αξεσουάρ μοτ/των, ξεχωρίζουν οι κλειδαριές ασφαλείας KRYPTONITE, τα κράνη CORSA, σωληνάκια υψηλής FRENTUBO, βαλίτσες και παρμπρίζ FALCON, και φυσικά τα είδη ένδυσης και ειδικού εξοπλισμού αναβάτη AXO και NORD. 
Στον τομέα των λιπαντικών η εταιρεία διανέμει αποκλειστικά τα Αμερικανικής προέλευσης λάδια SPECTRO, με πλήρη γκάμα καθαριστικών και προϊόντων περιποίησης, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις στο απαιτητικό περιβάλλον του κλάδου μας και τα λιπαντικά WEBER

Πρόσφατα η ΠΕΡΚΟ δραστηριοποιήθηκε και στον τομέα των ελαστικών μοτ/των με συνεργασίες για διανομή της γκάμας ελαστικών DUNLOP σε όλη την Ελλάδα και με την MICHELIN για την διανομή ελαστικών παπιών.

PERKOΗ έδρα της εταιρείας και οι κεντρικές αποθήκες βρίσκονται στην Νέα Φιλαδέλφεια, Αρτης 5 και στεγάζονται σε πρότυπες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4000m2 περίπου. Η μικρή απόσταση από την Εθνική οδό διευκολύνει τόσο την παραλαβή των εμπορευμάτων όσο και την μεταφορά τους σε πρακτορεία και επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Στην περιοχή του Μουσείου, Αριστοτέλους 58-60 βρίσκεται το ιδιόκτητο υποκατάστημα της εταιρείας και εξυπηρετεί τους πελάτες του κέντρου της Αθήνας, των νότιων περιοχών του λεκανοπεδίου, και του Πειραιά.